CollaPro - Оферта на разположение за България

procollagen

COLLAPRO СВАЛИ ГОДИНИ ОТ КОЖАТА СИ ЗА ДНИ

СТРАХОТЕН КОМПЛЕКС ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ

  • Най-мощните активни съставки
  • Скорост и ефикасност
  • Кожа, по-млада с 10 години след 30 дни
  • Изглажда всички видове бръчки
procollagen

Маската CollaPro е научно разработена и създадена така, че да подобрява кожата в дълбочина, започвайки от най-долните слоеве. По този начин се възстановява цялостния й външен вид, а не само клетките на повърхността. Това е важно, защото дълбоките бръчки нарушават не само най-горния кожен слой, но и тези под него. С CollaPro бръчките се изглаждат отдолу нагоре и крайният резултат - мека и гладка кожа, е много по-добър.

Успокояващо е да знаете, че ако ползвате маската CollaPro ежедневно, кожата ви ще се радва на следните невероятни предимства:

  • Стопирани фини и дълбоки бръчки
  • Край на подпухналостта и бръчките от типа „пачи крак”
  • По-блестяща и по-сияйна кожа
  • По-малко отпускане и прекомерно изсушаване
  • Възстановени кожни клетки и тъкани

Ефект от CollaPro

Отличният ефект от употребата на крема CollaPro е резултат от цялостното му действие. Кремът CollaPro не само хидратира оптимално кожата на лицето, но и подпомага производството на колаген. Така възвръща предишната еластичност и осигурява видим и натурален лифтинг ефект. С CollaPro бръчките се заглаждат само след няколко дни и цялото лице придобива по-младежки вид.

Предимства на CollaPro

Невероятният ефект от крема CollaPro е видим след 30 дни

Обновява дори най-дълбоките кожни клетки, което прави възможни възстановяването и цялостната защита на кожата на лицето.

Отличните резултати от редовната употреба на CollaPro са сравними със специализираните процедури на естетичната медицина

CollaPro Mask

CollaPro Mask

CollaPro Mask

Активни съставки на CollaPro

Страхотните съставки на крема CollaPro не само, че осигуряват бързи и качествени резултати, но и правят употребата му напълно безопасна

КолагенКолагенът прави кожата стегната и еластична, а дефицитът му е причина за образуването на всички видове бръчки в процеса на стареене. Освен това, колагенът намалява петната и кара кожата да сияе от здраве.

Масло от авокадоАвокадото съдържа редица витамини и минерали, които подхранват увредената кожа и възстановяват епидермиса. Наред с това, маслото от авокадо предпазва от по-нататъшно образуване на бръчки и хидратира перфектно кожата.

Масло от шийМаслото от ший притежава силно хидратиращи свойства и заглажда изключително много вече появилите се бръчки. Придава на кожата здрав и свеж вид и я прави стегната и еластична.

Комплекс от аминокиселиниЗасилва действието на всички съставки в продукта, подпомага производството на колаген, който, ако е в достатъчни количества, придава на кожата младежки вид.

Поръчка на бутона по-долу, кликнете