Slim Pectin СВАЛИ 32 КИЛОГРАМА БЕЗ ДИЕТИ

 
СЕНЗАЦИЯ! ТВ ЗВЕЗДА СВАЛИ 32 КИЛОГРАМА БЕЗ ДИЕТИ

Добре дошли всички в предаването "ЗДРАВЕ".

Днес индустрията за красота разказва много за женските стандарти. Високи, кльощави дами с дълги крака и тънки талии никнат на кориците на модните списания и по телевизията. Разбира се, жените искат да бъде стройни и красиви, но начините да направите това бързо и без някакъв отрицателен ефект върху организма не са толкова многобройни.

Ето защо решихме да обсъдим това в нашето предаване. Днес ще говорим с жена, която всички познават добре, която успя да свали 36 килограма за възможно най-кратко време. Гергана, добре дошла!

Здравейте всички гости и експерти! Казвам се Гергана Иванова, на 34 години съм и съм певица. Искам да споделя моята история за отслабване с вас днес! Надявам се, че тя може да помогне на хора, които искат да се отърват от излишните килограми.

"Дебела, прасе, пухкава", тези думи чувах понякога. Хората ми го казваха в лицето... Сега тежа 54 килограма, но преди не можех да се гордея с външния си вид. Тежах около 90 кг! Мудно момиче с много плът по костите си... Можете ли да си представите?

Това е наистина впечатляващо. Но какво те накара да започнеш процеса на отслабване? И с какво започна?

Мечтата на всяко момиче е да яде какво си поиска и въпреки това да има зашеметяващо тяло. А ние, живеещите в 21 век, сме щастливци, защото сега това е възможно. Но преди... Опитвала съм всички възможни диети: Ядях само ябълки и кисело мляко, бях на известната диета на Дюкан. Ядях само зеленчуци и се опитвах да махна въглехидратите. Но не забелязвах някакви видими промени. Не обичам да гледам старите си снимки, но вие трябва да видите моя напредък.

Когато започнех да се храня нормално, си връщах старите килограми...дори повече. Бях толкова изтощена от тези диети и резултатът беше, че губех контрол и ядях всичко, което попаднеше в полезрението ми. Изглеждах като призрак, виждах ужасните си нокти, коса и тъмни кръгове под очите. Имах главоболие и винаги се чувствах уморена (без да правя нищо!). Нямах сили за упражнения, не е лесно да тичаш с тегло 90 кг!

Когато се отчаях напълно и загубих надежда, направих консултация с диетолог. Тя ме посъветва да опитам новата хранителна добавка, нареченаPectin. Други нейни клиенти са свалили повече от 36 килограма с нея. Това беше идеален вариант за мен!

Обсъдих всички подробности с Деси (моя диетолог) и тя ме убеди, че е напълно безопасно за здравето ми и няма никакви странични ефекти. Опитах.

Нека попитаме наши експерти за това. Д-р Кирилов, чувал ли сте за Pectin?

Чувал съм за тази добавка. И доколкото знам клиничните проучвания показват, че хората може да свалят 2 до 3 пъти повече килограми като я взимат редовно.

Гергана, какъв беше първият ти резултат с този продукт?

Бях шокирана, като свалих 9 килограма за две седмици. Не можех да разбера какво не ми е наред, защото мазнините ми се топяха все повече и повече! В същото време продължавах да се храня както обикновено...взимайки добавката всеки ден.

Колко време отне този процес на отслабване? И колко килограма свали в крайна сметка?

Купувах си по една опаковка на месец. За целия период (3 месеца) свалих 32 килограма. Сега се чувствам страхотно, толкова обичам тялото си... (усмихва се) Не усещах умора или апатия, когато взимах Pectin

- Добавката доказано пречи на абсорбирането на мазнините и стимулира активирането на мастната обмяна в черния дроб, и двете много помагат за намаляване на теглото. Смята се също, че намалява образуването на нови мастни клетки поради отличното си антиоксидантно действие.

Да, напълно съм съгласна, затова я препоръчвам на всички мои приятели и роднини и разказвам за нея по телевизията.

Това е невероятно, наистина! Ами стриите, защото след сваляне на килограми някои хора се тревожат за този проблем?

О, не, не трябва да се притесняват! Това е още едно от предимствата на този продукт. С Pectin те няма да се появят, защото той помага да се борите с излишните килограми, но и прави кожата по-еластична.

Доколкото разбирам, не е достатъчно само да се взима добавката, трябва ли хората да са на определена диета, за да има резултат?

Предполагам, че не е необходимо да се спазва диета, може да ядете каквото сте яли досега, когато взимате Pectin всеки ден. Ако искате да свалите килограми възможно най-скоро, може да намалите количеството храна.

Но е по-добре да не се яде късно вечер, нали?

Това е МИТ. Не зависи от времето, сигурна съм, че всеки знае, че е по-добре да яде по-малко и по-често.

Но откъде го купи?

Забравих да ви кажа. Моят диетолог ми даде официалния им сайт, на който може да го поръчате.

Историята ти е направо невероятна! Благодаря, че дойде, може би искаш да кажеш нещо на нашата публика?

Да, много съм щастлива, че мога да споделя тази информация с вас! Не пренебрегвайте този проблем, защото може да стане прекалено късно да постигнете желания резултат. Може да започнете още сега! Успех и не забравяйте да ми пишете и ще ви кажа всичко с подробности!

СВАЛИ 32 КИЛОГРАМА БЕЗ ДИЕТИ

Топ коментари
Анна 14.11.2016
Много ми хареса това, което чух и вече поръчах Pectin. получих го след 2 дни и започнах да го взимам. Нямам търпение да видя първите резултати!
Михаела 13.11.2016
Беше трудно да се намери официалният сайт ! Благодаря, Гергана! Сега съм готова да разкажа за моя напредък на целия свят! - 23 килограма за 3 седмици!
Гергана 13.11.2016
Толкова се радвам за теб, Михаела! Момичета, пишете коментари за вашите резултати и аз ще се опитам да отговоря на всички! Вярвам, че се справяте отлично!
Мария 12.11.2016
Взимам Pectin всеки ден. Свалих 14 килограма за две седмици. Надявам се, че ще мога да сваля повече... Тази добавка работи!
Рая 12.11.2016
Продължавай да я взимаш и ще свалиш още, повярвай ми. Публикувам снимка, за да те мотивирам :)
Ваня 12.11.2016
Леле, Рая! Това е невероятно! Сега съм готова и аз да поръчам!
Мила 11.11.2016
Толкова съм щастлива, че гледах това предаване! Благодаря ти, Гергана! Свалих 32 килограма с Pectin ! Ти спаси брака ми! Сериозно! Сега мъжа ми ме гледа, както никога преди!
Гергана 10.11.2016
Няма защо, Мила! Надявам се, че това ще помогне на много жени да се чувстват уверени и щастливи отново!
Лилия 09.11.2016
Получих моя Pectin преди 3 дни. Не мислех, че този процес на отслабване може да е толкова лесен. Надявам се, че този продукт ще оправдае очакванията ми!
Младенка 09.11.2016
Реших да спра да го взимам. Вижте снимките ми и ще разберете защо! По-важното е, че килограмите ми са стабилни! Без повече тревоги:)
Станислава 09.11.2016
Може да сте сигурни, че тази добавка е напълно безопасна за здравето. Свалих 23 килограма и се чувствам страхотно! Между другото, получих доставката след 2 дни. Може да се консултирате със специалисти на горещата им линия.
Сани 09.11.2016
Прочетох тази история и всички коментари...Осъзнах, че трябва да започна да правя нещо! ПоръчахPectin вчера! Пожелайте ми успех
Яна 08.11.2016
Взимам тази добавка и вече се гордея с резултатите си! 18 килограма за две седмици! Не се чувствам уморена или гладна! Кожата ми сияе!
Стела 06.11.2016
Поръчах Pectin на официалния сайт. Получих доставката много бързо! Сега може да видите резултатите ми! Чувствам се и изглеждам страхотно!
Ани 06.11.2016
Всичките ми колежки знаят за Pectin и аз реших да опитам! Най-красивите жени на света са в нашия офис! хо хо
 

СВАЛИ 32 КИЛОГРАМА БЕЗ ДИЕТИ