Gusta i svilenkasta-riješila sam problem gubitka kose za samo jedan tjedan!

Croatia

Potpuno sam obnovila kosu za dva mjeseca

NARUČI

Osobni blogBok, dragi moji!

Voljela bih s vama podijeliti kako sam uspjela riješiti delikatan problem gubitka kose. Zaista se radilo ozbiljnom problemu- bar što se mene tiče. Mislila sam da se nikad neću susresti s tim, posebno u 29.godini. Ovo je bila totalna KATASROFA! Gubitak kose se nije dogodio za jedan dan. To je bio postepen proces- primjetila sam kako mi se kosa tanji. Vlasi su opadale svakodnevno: tokom češljanja, pranja, čak i spavanja. Bilo mi je dovoljno da začešljam područje koje se istanjilo ali jednog dana primjetila sam pravi ĆELAVI DIO. na sredini glave.

Samo pogledajte, evo šta sam imala na glavi otprilike prije 2 mjeseca ( možda malo više od 2 mjeseca):

Potpuno sam obnovila kosu za dva mjeseca

Ovo je ozbiljan problem za žene

Muškarci se bar mogu kratko ošišati i čak izvući korist iz toga jer su time muževniji ali ova metoda ne priliči damama, ne postajemo ženstvenije, to je sigurno. Možda malo pretjerujem ali lijepa, duga i gusta kosa je upravo ono što ženu čini ženom. Gubitak ženstvenosti je kao da gubite svoje ja. Da li me razumijete? Čak sam morala uzeti par slobodnih dana jer me bilo sramota pogledati kolegama u oči. Imam 29 godina ali tada sam se osjećala kao najsamosvjesniji tinejdžer na svijetu. A moj muž…Pa, on je rekao da je sve uredu i da će me voljeti bez obzira na moj izgled, ali sam ipak osjetila kako se udaljava od mene. U tom periodu sam doslovno osjećala kao da prolazim kroz pakao. Nisam imala samopouzdanja i činilo se kao da je mom životu došao kraj.

Probala sam mnogo toga kako bih riješila ovaj problem.

Naravno, pokušala sam sa svime što mi došlo u ruke. Nisam imala vremena da razmislim o ovim metodama,samo sam eksperimentisala jer je to bio problem koji je trebalo odmah rješavati. Ne možete ni zamisliti koliko sam stvari probala. Ovo je približan spisak:

-šamponi (*kupovala sam ih u nenormalnim količinama, različite marke i cijene. Koristila sam ih striktno prateći upute ali nije bilo učinka čak ni kratkoročnog) BEZ USPJEHA!

-raspršivači i losioni (i njih sam kupovala u neograničenim količinama također, koristila ih odvojeno i zajedno sa ostalim tretmanima, kosa je postala mekša ali se opadanje nastavilo)- BEZ USPJEHA!

-tablete (kada sam se posavjetovala sa specijalistom za kosu propisao mi je tretman s tabletama. Rekao mi je da mi je jetra zatrovana što je dovelo do opadanja kose). Završila sam tretman i uradila neke testove. Rezultat: sudeći po rezultatima mojih testova sve se normalizovalo ali ja sam i dalje gubila kosu. BEZ USPJEHA!

-posebne dijete (ovdje nemam što dodati, zapravo ‘pravilna prehrana’ neće pomoći u rastu kose, vjerujte mi)- BEZ USPJEHA!

-narodne metode (Nanosila sam sok od luka na tjeme i koristila ulje čička i majonezu- mislim da je to čak dovelo do pogoršanja jer mi je kosa postala još tanja) BEZ USPJEHA!

Kao što možete vidjeti nisam ignorisala problem. Međutim, postala sam očajna jer ništa nije pomagalo. Nije bilo nikakvog učinka. Toliko sam se nadala da će bar jedan tretman protiv gubitka kose pomoći.

Spas je došao niotkuda

Potpuno sam obnovila kosu za dva mjeseca

NARUČI

Potpuno sam obnovila kosu za dva mjesecaPozvala sam prijateljicu a ona se smijala i rekla mi da sam totalna budala te da ni skupe ni jeftine maske neće pomoći. One samo zamaskiraju kosu silikonom-zbog toga je kosa trenutačno svilenksta i glatka.

Tretmani u salonima su također precjenjeni. Nema smisla da čekate na obnavljanje kose koje obećavaju jer ćete samo dobiti trenutni vizuelni učinak koji će nestati nakon 3 dana.

Prijateljica je savjetovala da probam samo jedno- posebnu medicinsku masku za kosu Princess Hair U frizerskom salonu gdje ona radi je koriste već neko vrijeme. U suštini to je jedini tretman koji može utjecati na rast kose i obnoviti je.

Ukratko, rekla mi je da skoro svi proizvodi za njegu kose koji se prodaju u trgovini sadrže komponente koje se također nalaze u ovoj maski. Ove komponente osiguravaju učinak. Ali su i znatno skuplje.

Frizeri znaju za ovu masku već duže vrijeme jer su svi skupi tretmani kao što su bio-restoracija i ispravljanje kose bazirani na ovom proizvodu. Samo izmišljaju maštovita imena za ove tretmane kako bi uzeli više novca od kupaca.

Nakon dva tjedna konstantne upotrebe Princess Hair moja kosa se vratila u normalu.

Ozbiljno. Neka mjesta, posebno sredina i prednji dio glave bliže čelu su bili vidljivo ćelavi jer su vlasi uporno opadale s tog mjesta. A onda iznenada-bum! Ćelavi predjeli su nestajali.

Bila sam spremna da zaplačem! Bilo je teško povjerovati ali desilo se. Zaboga, ne znam što je to magično u vezi ove maske ali DJELUJE!

Zar ne vjerujete? Uvjerite se sami ( slike su snimljene u razmaku 2 mjeseca).

Potpuno sam obnovila kosu za dva mjeseca

Razlika je očigledna! Napokon sam prestala navlačiti kosu na ćelave dijelove.

Kako sam koristila masku? Strogo prema uputama- nanijela sam masku na kosu i tjeme, umasirala a zatim isprala. Veoma je lagano za upotrebu i UČINAK JE UPEČATLJIV!

Gdje sam naručila? Preko ove stranice. Koliko ja znam, oni nude originalne proizvode koji se mogu provjeriti putem koda na pakovanju.

To je to, moja priča. Sreća ne poznaje granice pa sam odlučila da je podijelim s vama. Sigurna sam da će i vama pomoći.

Još nešto. Maska je također pomogla i mojoj majci. Sada nas je dvije! Njeni rezultati su sljedeći:

Potpuno sam obnovila kosu za dva mjeseca

P.S. Podijelite svoja iskustva u komentarima.

Da li želite da problem opadanja kose nestane? Kliknite ovdje!

Komentari

01 

Katarina S.

Upoznata sam s ovom maskom. Počela sam ćelaviti veoma rano. Ova maska mi je pomogla a rezultat je skoro isti.Preporučujem je!

01

01 

Anastasija

Ako ništa drugo ne pomaže onda je trebate probati. Ja sam čak uradila i presađivanje kose. Potrošila sam brdo novca. Gledajući s jedne strane, ne žalim, ali s druge- baš je šteta. Mogla sam uštediti toliko novca da sam prije čula za ovu masku. ( Zašto nisam?)!

01 

Julia

Ne znam što da kažem. Zvuči primamljivo, pa ću naručiti. Nemam još ćelavih pramenova ali kosa obilno opada!

 

01 

Kristina

Slažem se, ovo je veoma učinkovit tretman protiv opadanja kose! Za ovaj proizvod sam prvi put čula u ovom članku. Međutim, moja kosa je toliko bila uništena trajnom. Uradila sam trajnu iako su me svi odgovarali od toga jer je zapravo opasna. Nakon trajne kosa mi je bila u haosu iako sam išla kod profesionalca. Koristim ovu masku već mjesec dana i kosa mi je sjajna! Čak je narasla 5 cm! Razlika između oštećene i nove kose se uopšte ne vidi

 

01

01 

Marija

Naručila sam je za kćerku, bila sam izvan sebe od brige. Zapravo, ja i nisam vidjela problem s njenom kosom ali ona je bila očajna.

 

01 

Olga

Oh, ova maska je i meni pomogla! Djeluje vrlo brzo! Ne morate čekati pola godine da vidite prve rezultate.

 

01

01 

Aleksandar

Ukoliko još sumnjate pogledajte moje rezultate. Imate li pitanja?

 

01

01 

Jelena

Imala sam isti problem. Borila sam se 7 godina bez rezultata. Samo mi je ova maska pomogla. Ne znam što bih bez nje. Kupila sa je za svoju mamu i bila je oduševljena. PREDIVAN POKLON! Moji rezultati:

 

01

Potpuno sam obnovila kosu za dva mjeseca

Share this article

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*