Upsize Natuurlijke Vergroting Van De Borsten

Plastische chirurgen zijn stomverbaasd! Normaal gesproken voerden ze operaties uit om borsten te vergroten, maar tegenwoordig willen vrouwen de omvang van hun ‘aanwinsten’ verkleinen

Siehe die offizielle Webseite

Upsize Natuurlijke Vergroting Van De Borsten

De wereld van de plastische chirurgie is in rep en roer. Vrouwen gingen vroeger onder het mes om hun borsten te vergroten van cup A naar cup C, maar nu vragen ze de artsen om ze te verkleinen van cup DD naar B. Artsen brengen dit feit in verband met de opkomst van een crème voor borstvergroting genaamd UpSize, die "uiterst effectief is", aldus de vrouwen die haar uitgeprobeerd hebben.

Jessica, een universiteitsstudente. Haar problemen begonnen een paar jaar geleden, toen haar vriendje het met haar uitmaakte. De reden hiervoor was... de kleine borsten van Jessica (maatje niks). Net als alle vrouwen die zo’n probleem hadden in een relatie, begon Jessica naar manieren te zoeken om haar borsten te vergroten.

De student kon geen operatie betalen had. Ze was trouwens ook bang om onder het mes te gaan. Ze had allerlei verschillende pilletjes en crèmes geprobeerd, maar niets hielp. Haar borsten bleven even klein. Maar toen kwam Jessica de officiële website van UpSize tegen — de crème die, gezien de reacties, echt werkte. Bovendien was er een korting van 50%.

LETTERLIJK BINNEN EEN WEEK WAS DE ZO GEHATE MAATJE NUL VERANDERD IN CUP DD.

Een paar dagen nadat ze de crème gekocht had, zat Jessica voor de spiegel en smeerde UpSize op haar borstkas. Die werd snel geabsorbeerd en ze smeerde er steeds meer op. Het leek erop dat ze meer crème aan moest brengen om het gewenste resultaat te bereiken. Zo had ze binnen een paar weken de hele tube opgebruikt die eigenlijk een aantal maanden mee had moeten gaan. En haar borsten werden inderdaad groter. De zeer gehate maatje nul werd B, en vervolgens, letterlijk binnen een week maat DD.

MAAR DE VREUGDE WAS VAN KORTE DUUR.

Ze was geschrokken van het resultaat. En haar grote borsten zorgden onverwachts voor grote problemen. Het begon met kleine kwaaltjes, een duizelig gevoel en misselijkheid. Enkele maanden later begonnen haar spieren pijn te doen en ze begon er hinder van te ondervinden... Ze realiseerde zich dat het alleen maar aan UpSize kon liggen, wat ze NIET meer gebruikte. Jessica was ermee gestopt toen ze cup C had bereikt, maar haar borsten groeiden nog steeds met de dag.

Grote borsten bezorgden haar veel ongemakken. Jessica was zelfs bang om haar beha af te doen, het was alsof haar borsten zo zwaar waren dat ze ervanaf konden vallen!

Upsize Natuurlijke Vergroting Van De Borsten

WAT VINDEN DE ARTSEN HIERVAN?

Het bleek dat Jessica niet de enige was met dit probleem. Mensen gaan vaak naar een arts toe met klachten over een snelle borstgroei. Volgens de gegevens hebben all deze patiënten UpSize gebruikt

Studies naar UpSize hebben bewezen dat het product veilig is en er geen schadelijke stoffen inzitten. Dus was is het probleem?

Upsize Natuurlijke Vergroting Van De Borsten

Eveline Pietersen, plastische chirurg:

"We ontdekten dat het probleem verband hield met de onzorgvuldige houding van de patiënt en niet met de kwaliteit van het product. Volgens de instructies moet UpSize om de dag aangebracht worden. In het geval van een overdosis kunnen symptomen zich voordoen zoals de symptomen die we in onze patiënten gezien hebben. UpSize voldoet aan alle kwaliteitsstandaarden en, helaas, is het de schuld van de jonge vrouwen zelf dat ze de instructies niet goed genoeg gelezen hebben. UpSize is een medicijn, net als pillen of geneesmiddelen op recept. UpSize moet met gepaste aandacht en verantwoording gehanteerd worden ".

Upsize Natuurlijke Vergroting Van De Borsten

Angelique Huisman, speciale arts:

"UpSize is een aantal keer getest om de samenstelling en efficiëntie te bepalen. De tests laten positieve resultaten zien — het product is onschadelijk en natuurlijk. Een heleboel vrouwen die er teveel van hebben gebruikt, kwamen naar ons toe en beweerden dat ze borstkanker hadden. Maar natuurlijk was dat niet zo."

Upsize Natuurlijke Vergroting Van De Borsten

Arthur Boom, psycholoog:

"Ik ga mezelf niet herhalen door te zeggen dat het de schuld van de vrouwen is. Ik wil zeggen dat zulke zaken gebeuren omdat in in onze maatschappij de waarden anders zijn geworden. Jongemannen willen partners met grote borsten. En door UpSize kunnen vrouwen grote borsten krijgen, als ze haar correct aanbrengen."

Volgens de makers van UpSize bevat de crème oestrogeenachtige hormonen van natuurlijke oorsprong, de zogenaamde of Fyto-oestrogenen. Hun concentratie in het product is veel hoger dan de oestrogeenniveau’s in het lichaam. Daarom is de crème effectief en snelwerkend en kan een overdosis van UpSize tot zulke resultaten leiden. Volgens de instructies moet de crème om de dag vlak voor het naar bed gaan aangebracht worden. Tijdens de slaap is het lichaam is ontspannen en worden de Fyto-oestrogenen sneller geabsorbeerd.

Jessica heeft nu cup D. Zelfs nadat ze gestopt is UpSize aan te brengen, gaat de werking ervan door. Een voormalige studente vond een man die van "grote meloenen" houdt. James is een jonge miljonair. Hij leeft in de Hollywood Hills met zijn geliefde vrouw.

"Ik weet niet zeker of ik het mezelf nog kwalijk neem dat ik zo zorgeloos was. Ik was geschrokken en wist niet wat ik moest doen. Maar ik bleef positief en zette door. Het is fantastisch dat James, mijn echtgenoot, in mijn leven kwam," Jessica lacht. "Maar ik wil andere vrouwen waarschuwen, lees altijd de instructies bij medicijnen. Als je je borsten wilt vergroten, pas dan UpSize op correcte wijze aan. Oh, je kunt het effect ervan zien aan de hand van mijn resultaten."

Upsize Natuurlijke Vergroting Van De Borsten
 

Upsize Natuurlijke Vergroting Van De Borsten

Siehe die offizielle Webseite

 

REACTIES

Leonie:

Ik kende deze crème! Een vriend van mij heeft haar ook achteloos gebruikt, met als gevolg dat ze binnen een paar maanden cup DD had. En ik had haar nog zo gezegd de instructies te lezen en er verstandig mee om te gaan!!!

Katja

Ik heb UpSize ook gebruikt en er is niks aan de hand. Ik heb haar besteld met 50% korting! Snel, voordat het te laat is! De aanbieding geldt nog! Hier is de officiële website

Fatima

Net UpSize besteld met 50% korting. Katja, dank je voor de link!

Claire

Ik heb ook UpSize besteld. Ik heb haar volgens de instructies één keer per 2 dagen aangebracht. En hier is het resultaat 

Jessica

Wauw! Nooit gedacht dat ze hier over me zouden schrijven! 
Dames, het is allemaal echt waar! Dit is wat mij is overkomen. 
Ik waarschuw jullie opnieuw, gebruik UpSize alleen volgens de instructies, en je kunt haar hier bestellen

Leila

Bedankt voor de link, Jessica! Ik ga UpSize meteen bestellen!

THOMAS

WAUW! Geweldige airbags!

Maria

 

Ik geloof er niks van!!! Het is allemaal een nep!

Kina

Niet waar! UpSize is een krachtig product. Mijn vriendin en ik hebben haar allebei gebruikt. Mijn borsten gingen in twee en een halve week van cup A naar cup C. Het effect is blijvend voor de rest van je leven! Hier is mijn resultaat. Nu zul je me wel moeten geloven. 

Maria

10.01.2018

Kina, ben jij dat echt? Ik lijd echt mijn mijn borsten van cup A. Het is nu vast wel de moeite waard om UpSize te bestellen.

Kina

Bestel op deze website. Dit is de officiële website van UpSize. Belangrijk vooral: breng aan volgens de instructies! Gegarandeerd resultaat!

Christina

Ik heb ook UpSize besteld. De crème arriveerde binnen een week. De tube van 50 ml was genoeg voor 2 weken. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Trouwens, hier ben ik "voor" end "na". 

Upsize Natuurlijke Vergroting Van De Borsten

Siehe die offizielle Webseite

Share this article

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*